Eralampi Caravan saunalla

Kuvaus:
Ainutlaatuinen matkaparkki omalla saunalla rauhallisen metsälammen rannalla. Paikalla on valaistus-sähkö ja oma laituri lampeen. Paikan varattuasi saat varauksen ajaksi käyttöön tynnyrisaunan yksityiskäyttöön. Saunasta on mukava pulahtaa vilvoittelemaan viereiseen lampeen. Käytössäsi on siisti tilava miehille ja naisille oma kuorike WC. Paikalla on oma kaasu ja puugrilli ja myös alueen keittolaavu ja tilava grillikota on käytössäsi. Lisäpalveluna voit varata myös kylpytynnyrin käyttöön 25 eur/ täyttö varaukset puh. 044 0123629. Paikan osoite Kaasmarkuntie 441, 29250 Nakkila. Tervetuloa!

Osoite:
C2CQ+5V Nakkila, Suomi

Hinta / yö:
26 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.