BestPark Ylivieska

Kuvaus:
Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan rajan välissä sijaitsevaan BestPark Ylivieskaan kannattaa saapua viihtymään kauempaakin. BestPark-matkaparkki sijaitsee aivan suositun Hamarin uimarannan läheisyydessä. Parkkialue tarjoaa kolmen plussan kattavien palveluiden lisäksi ison erillisen saunarakennuksen, kioskin sekä beach volley -kentän. Kesäisin keskustan historiallinen Helaalan mylly on erinomainen pysähdyspaikka rantapolun kaunistaman miljöönsä ja kahvilansa vuoksi. Ympäri vuoden Ylivieska tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia sekä useita retkeilyreittejä, luontopolkuja ja tunnelmallisia laavuja. Huhmarkallion ulkoilualueella voi harrastaa muun muassa polkujuoksua ja maastopyöräilyä sekä kartingia ja frisbeegolfia. Yöpymisen hinta sisältää sähkön (1kW), huoltorakennuksen (WC, suihku, sauna) käytön, kemiallisen WC:n tyhjennysmahdollisuuden, ajokaivon, raikkaan veden sekä jätehuollon. Lisäksi alue on aidattu ja valvottu. Saat koodin porttiin ja huoltorakennukseen varauksen jälkeen varausvahvistuksessa.

Osoite:
Hamarintie, 84100 Ylivieska, Suomi

Hinta / yö:
24.9 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.