Bestpark Villa Royal

BestPark Villa Royal sijaitsee kauniin kumpuilevissa maalaismaisemissa Mouhijärvellä, Sastamalassa. Parkki on ainutlaatuisen matkailukohteen Villa Royalin pihapiirissä. Villa Royal on Suomen ainoa kuninkaallinen huvila, jossa voit tutustua upeisiin kullan- ja kristallinhohtoisiin saleihin ja salonkeihin. Illan tullen voit ihailla auringonlaskuja Villan omalta aurinkoterassilta. Easy-tason BestPark Villa Royalin yhteydessä on huoltorakennus WC:llä ja suihkuilla.

Villa Royal on nähtävyys, johon kesäaikana voi saapua ilman ennakkovarausta aukioloaikojen puitteissa ja tasatunnein voi osallistua kompaktille ohjatulle kierrokselle (aukioloajat ja lippuhinnat www.villaroyalfinland.com). Huvilalla kesällä toimii myös anniskeluluvallinen Café Bar Villa, jossa on tarjolla pientä suolaista ja makeaa. Juomalistalta löytyy kahvin ja teen lisäksi runsas valikoima virvokkeita sekä oman maahantuonnin viinejä. Voit nauttia Café Bar Villan antimia upealla isolla aurinkoterassilla.

Kohde sijaitsee 8km Tampere-Pori-valtatieltä ja 10km Hämeenkyrö-Vammala-tieltä (Häijää). Lähistöltä löytyy runsaasti koettavaa ja nähtävää koko perheelle: muutaman kilometrin päässä on Kiviniityn eläinpuisto ja Herkkujuustola sekä Pirulanvuoren näkötorni. Alle puolen tunnin ajomatkan päästä löytyvät mm. Ellivuori Resort, Ritajärven luonnonsuojelualue, Pyhän Olavin kirkko, Herra Hakkaraisen talo ja Pukstaavi.

Osoite:
Kortejärventie 200, 38470 Sastamala, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen alkaen klo. 13 (ei takarajaa)
Poistuminen klo. 12 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1vrk. ennen varauksen alkamista.

Varaaminen

23.9€ / yö