BestPark Toranda

Kuvaus:
Alueen portti on avoinna ravintolan aukioloaikoina, muulloin alueelle saapuessa tai poistuttaessa otettava yhteys Torandan päivystysnumeroon: +358 50 37425501 (Päivystysnumeroon soittamalla saa portin auki) Uusi 30-paikkainen BestPark Toranda sijaitsee Tornion Hellälässä aivan Suomen ja Ruotsin rajalla upeissa Tornionjoen maisemissa. Torandassa nukut yösi rauhassa, poissa keskustasta, mutta kuitenkin lähellä palveluita ja kaupunkia. Vietä aurinkoista päivää Torandan uimarannalla ja istu iltaa grillikatoksessa. Torandan satama mahdollistaa myös meriyhteyden ja vesiteitse liikkumisen. Leirintäalueen asiakkaiden käytettävissä on myös kesäulkopelejä. Käytettävissä on grillikota, kesäkeittiö, nuotiopaikka sekä sauna. Mikäli kesäkeittiön ovet ovat kiinni, ota yhteys paikalla olevaan ravintolaan. Nauti herkullista ruokaa tai makoisa drinkki Toranda Magasin -rantaravintolan upealla terassilla tai viihtyisissä sisätiloissa. Monipuolinen lounas tarjoillaan arkipäivisin klo 10.30–14. Lisäksi iltaisin listalta ruokaa klo 14 alkaen, tarkista keittiön ja ravintolan ajankohtaiset aukioloajat osoitteesta: www.toranda.fi Tornion ja Haaparannan kaupungit sijaitsevat pyöräilymatkan etäisyydellä noin 6 km sekä lähin ruokakauppa K-Market Kirsikka noin 2 km päässä. Lisäksi lähistöltä löytyy luontopolkuja ja muuta tutkittavaa. Kokkokankaan frisbeegolfrata sijaitsee 3 km etäisyydellä alueesta.

Osoite:
Näätsaarentie 241, 95450 Tornio, Suomi

Hinta / yö:
36 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.