BestPark Toranda

Kuvaus:

Alueen portti on avoinna ravintolan aukioloaikoina, muulloin alueelle saapuessa tai poistuttaessa otettava yhteys Torandan päivystysnumeroon: +358 50 37425501 (Päivystysnumeroon soittamalla saa portin auki)

Uusi 30-paikkainen BestPark Toranda sijaitsee Tornion Hellälässä aivan Suomen ja Ruotsin rajalla upeissa Tornionjoen maisemissa. Torandassa nukut yösi rauhassa, poissa keskustasta, mutta kuitenkin lähellä palveluita ja kaupunkia.

Vietä aurinkoista päivää Torandan uimarannalla ja istu iltaa grillikatoksessa. Torandan satama mahdollistaa myös meriyhteyden ja vesiteitse liikkumisen. Leirintäalueen asiakkaiden käytettävissä on myös kesäulkopelejä. Käytettävissä on grillikota, kesäkeittiö, nuotiopaikka sekä sauna. Mikäli kesäkeittiön ovet ovat kiinni, ota yhteys paikalla olevaan ravintolaan.

Nauti herkullista ruokaa tai makoisa drinkki Toranda Magasin -rantaravintolan upealla terassilla tai viihtyisissä sisätiloissa. Monipuolinen lounas tarjoillaan arkipäivisin klo 10.30–14. Lisäksi iltaisin listalta ruokaa klo 14 alkaen, tarkista keittiön ja ravintolan ajankohtaiset aukioloajat osoitteesta: www.toranda.fi

Tornion ja Haaparannan kaupungit sijaitsevat pyöräilymatkan etäisyydellä noin 6 km sekä lähin ruokakauppa K-Market Kirsikka noin 2 km päässä. Lisäksi lähistöltä löytyy luontopolkuja ja muuta tutkittavaa. Kokkokankaan frisbeegolfrata sijaitsee 3 km etäisyydellä alueesta.

Osoite:

Näätsaarentie 241, 95450 Tornio, Suomi

Hinta / yö:

36 €

Varaaminen

36 € / yö