Bestpark Paihola

Kuvaus:
BestPark Paihola on sulkenut ovensa tältä vuodelta. Nähdään taas keväällä 2023! BestPark Paihola sijaitsee luonnon kauniilla alueella aivan Pielisjoen rannalla Kontiolahden kunnassa, noin 20 kilometria Joensuun keskustasta ja 60 kilometriä Kolilta. Paihola on entinen sairaala-alue, josta on vuosien varrella kehittynyt näyttävä virskistysalue. BestPark Paiholassa käytössäsi on BestPoint-huoltomoduuli, jolla hoidat kätevästi kemssan ja harmaanveden tyhjennyksen sekä raikkaanveden täytön. Parkin asiakkaiden käytössä ovat myös alueelta löytyvät huoltotilat WC:llä ja suihkuilla. Paiholan alueelta löytyy aktiviteetteja ja nähtävää jokaiselle. Alueella kiemurtelee näyttävä 18-väyläinen frisbeegolf rata, joka kulkee osittain puistossa ja osin metsässä. Paiholan metsistä löytyy myös jopa kolme eri pituista luontopolkua, jotka soveltuvat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Luontopolun varrella sijaitsee myös suuri nuotiopaikka, jonne mahdut myös isommalla porukalla. Kesäisin asiakkaita palvelee Kesäkahvila Kakkulaituri, joka on täysin uudistettu kesälle 2022. Alueella on varattavissa myös maisemasauna, jossa on talvella mahdollisuus pulahtaa avantoon.

Osoite:
Niemenkartanontie 5, 80850 Kontiolahti, Suomi

Hinta / yö:
19.9 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.