BestPark Akaa

Kuvaus:
BestPark Akaalla lepäät Vanajaveden äärellä ja nautit vesistön rentouttavasta vaikutuksesta. Sujuvasti saavutettava Akaa on kaunis ja vireä kaupunki, joka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Kesäaikaan sataman alueelta löytyy mm. beach-volley kentät, padel-kentät, uimaranta, Elämyspuisto GoParkin vesipuisto sekä paljon muuta! Alueelta löytyy myös useampi kahvila/kioski, joten pienistä välipaloistakaan ei tule pulaa. BestPark Akaalla käytössäsi ovat WC- ja suihkutilat, sauna, ajokaivo sekä raikkaan veden täyttö, kemiallisen WC:n tyhjennys. Alueelta löytyy myös grillausalue, jossa ruoanvalmistus onnistuu näppärästi.

Osoite:
Satamatie 315, 37800 Akaa, Suomi

Hinta / yö:
20 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.