Art CAFE Hyyrylä matkaparkki

Kuvaus:
Art CAFE Hyyrylän matkparkki on viihtyisällä paikalla karavaanareille. Ravintola-kahvila on avoinna tilauksesta. Valmistamme aamiaiset, lounaat, päivälliset, illalliset ja muut herkut etukäteen tilattuna – myös pienet (1-2 hlöä) tilaukset huomioidaan. Yön hintaan sisältyy sähkö, kemiallisen WC:n tyhjennys, vesipiste, WC, suihkut ja minikeittiö. Pienestä lisämaksusta voit vuokrata soutuveneen 10 eur/2h. Rantasauna on varattavissa hintaan 35 eur/h. Sauna on puulämmitteinen – todella pehmeät löylyt Rannalla olevan paljun voi varata hintaan 100 eur. Tervetuloa meille!

Osoite:
Hietaniementie 4, 89400 Hyrynsalmi, Suomi

Hinta / yö:
26 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.